Αποτελέσματα υποψηφίων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών για θέσεις Πρακτικής Άσκησης 2020-2021

Αγαπητοί-τές Φοιτητές-τριες,

Στο ακόλουθο αρχείο θα εντοπίσετε την λίστα των ωφελούμενων (με Αριθμό Φοιτητικού Μητρώου) για θέσεις του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, που πληρούν τις προϋποθέσεις θεσμοθέτησης του Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης.

Για τους φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στην παρακάτω λίστα με τους επιλεγέντες (Πίνακας 2 μέχρι τη θέση 100), η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής» και η αποστολή των δικαιολογητικών στο email praktiki.econ@uth.gr ορίζεται από 9 Απριλίου 2021 έως 30 Απριλίου 2021, ανεξαρτήτως το διάστημα διεξαγωγής της Πρακτικής Άσκησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε φορέα υποδοχής.

Οι φοιτητές που βρίσκονται στη λίστα με τους επιλεγέντες από τη θέση 101 – 147, για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη προσθήκη επιπλέον χρηματοδοτούμενων θέσεων.

Σχετικά με την Καρτέλα Πρακτικής Άσκησης θα ακολουθήσει ανακοίνωση τον Μάϊο 2021.

Σε κάθε περίπτωση να λάβετε υπόψη σας το αρχείο της παρουσίασης για τα Στάδια 4, 5 και 6.

word_logo ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΕ