Αποτελέσματα υποψηφίων Τμήματος Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος για θέσεις Πρακτικής Άσκησης 2020-2021

Αγαπητοί-τές φοιτητές-τριες του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος,

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα εντοπίσετε την λίστα των ωφελούμενων (όλοι-ες που υπέβαλαν εμπρόθεσμα Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) για τις θέσεις του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, που πληρούν τις προϋποθέσεις θεσμοθέτησης του Τμήματος και υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης.

word_logo ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΓΦΠΑΠ

Να ενημερώσουμε τους φοιτητές -τριες που βρίσκονται στη λίστα με τους επιτυχόντες (με Αριθμό Γενικού Μητρώου_ τα τρία πρώτα ψηφία είναι κρυμμένα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων) ότι η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής» καθώς και της «κατάθεσης»* των δικαιολογητικών είναι από 16 Απριλίου έως 6 Μαΐου και η προθεσμία για την «Καρτέλα Πρακτικής Άσκησης» είναι από 16 Απριλίου έως 17 Μαΐου. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας την παρακάτω Παρουσίαση-Ενημέρωση σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και άλλες απορίες:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TΓΦΠΑΠ 2020-2021

 

* ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΊΑ

Η «κατάθεση» δικαιολογητικών φέτος λόγω covid19 (όπως και πέρυσι) θα γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα_εκτός και αν υπάρξει κάποια θεαματική βελτίωση στην υφιστάμενη κατάσταση οπότε και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου. Παρακαλούμε να τα αποστείλετε με e-mail «σκαναρισμένα» στο praktiki.agr@uth.gr σε ένα .pdf επισυναπτόμενο αρχείο με θέμα «δικαιολογητικά Π.Α. ΤΓΦΠΑΠ 2021». Στο σώμα κειμένου του e-mail γράφετε το ονοματεπώνυμό σας και ενημερώνετε σε περίπτωση που είστε ανασφάλιστος -η (σιγουρευτείτε σχετικά). Ο «φάκελός» σας πρέπει να είναι πλήρης. Σε περίπτωση που δεν είναι, παρακαλούμε να στείλετε το αρχείο όταν αυτό ολοκληρωθεί. Για την Καρτέλα Πρακτικής πιθανόν να δοθεί παράταση στο μέτρο που είναι εφικτό.

Καλή αρχή!