Οριστικά Αποτελέσματα Υποψηφίων ΤΠΜ για θέσεις Αμειβόμενη Πρακτικής Άσκησης 2022-2023

Aγαπητοί/ές Φοιτητές/τριες,

Μετά το πέρας της περιόδου υποβολής ενστάσεων ο Πίνακας των επιτυχόντων για την Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση  του ακαδ.έτους 2022-2023, που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑΔ ΕΔΒΜ) ΕΣΠΑ 2014-2020,  όπως παρουσιάζεται στο Πρακτικό των Αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αξιολόγησης του Τμήματος  Πολιτικών Μηχανικών,υπ’ αριθμ.  512/23.03.2023, παραμένει ως έχει.

Το πρακτικό των αποτελεσμάτων θα το βρείτε στην ανακοίνωση εδώ.(https://bit.ly/3G9GV9m)

Για όλους τους φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στη λίστα με τους επιτυχόντες,  η υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής» στο pa.uth.gr (Στάδιο 3) και η αποστολή των δικαιολογητικών (Στάδιο 4) στο email praktiki.civ@uth.gr πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 20.04.2023  και η υποβολή της ηλεκτρονικής «Καρτέλας Πρακτικής» (Στάδιο 6) στο pa.uth.gr, με κωδικό θέσης από τον Άτλα, ορίζεται από 3 Απριλίου  έως 15 Μαΐου 2023 (24.00). Όσοι είστε έτοιμοι με τα Στάδια 3 και 4  επομένως, προχωράτε στο Στάδιο 6.

Μετά την συμπλήρωση της καρτέλας πρακτικής, οι φοιτητές σε δεύτερο χρόνο θα λαμβάνουν στο πανεπιστημιακό email τους την ειδική σύμβαση για την Πρακτική Άσκηση μαζί με οδηγίες. Οι φοιτητές-τριες καλούνται να ελέγχουν συστηματικά το email τους, καθώς και  τις ανακοινώσεις ανά Τμήμα στη σελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τη διαδικασία, όπως παρουσιάστηκε στην ενημέρωση στο Τμήμα.