Ανακοίνωση για Τμήματα Λαμίας, Τρίκαλων και Καρδίτσας

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

Μετά τις πλημμύρες και τις βλάβες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης πρώτα από όλα εύχεται να είστε όλοι καλά και να προσέχετε.

Για τα Τμήματα Τρικάλων: ΤΕΦΑΑ, Διαιτολογίας & Διατροφολογίας, Καρδίτσας: Κτηνιατρικής, Δημόσιας & Ενιαίας Υγείας, Τροφίμων & Διατροφής, Λαμίας: Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και Μαθηματικό, σχετικά με τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της Πρακτικής σας Άσκησης και το σχετικό email που είχατε λάβει, χρειάζεται να έχετε φτιάξει τα εκτυπωμένα έντυπα ολοκλήρωσης, να έχετε πάρει υπογραφή σφραγίδα από το φορέα, όμως δεν θα τα στείλετε ακόμα. Θα βγει σχετική ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε για το πότε να τα στείλετε ή να τα φέρετε. Όσο για τα ηλεκτρονικά, αυτά θα τα κάνετε αφού η ιστοσελίδα είναι και πάλι σε λειτουργία. Δε δίνεται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία αφού δεν γνωρίζουμε πότε θα αποκατασταθούν, μόλις όμως αυτό γίνει θα έχετε σχετική ενημέρωση.

Για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που είναι στις περιοχές που πλημμύρησαν, εννοείτε ότι θα κοιτάξετε τους εαυτούς σας και τους ανθρώπους σας και όταν τα προβλήματα αποκατασταθούν θα επικοινωνήσουμε.