Ανακοίνωση επί των αρχικών αποτελεσμάτων Π.Α. 2020-2021 του Τ.Ο.Ε. – Επιπλέον θέσεις

Αγαπητ@ Φοιτητ@ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών,

Μετά το πέρας της περιόδου υποβολής ενστάσεων καθώς και τη διαδικασία ανακατανομής των διαθέσιμων χρηματοδοτούμενων θέσεων Αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης στα Τμήματα του Ιδρύματος (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι:

Έπειτα από αίτημα του Επιστημονικά Υπεύθυνου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (Αρ. πρωτ. 221/02-04-2021) και συνακόλουθη εγκριτική απόφαση (Αρ. πρωτ. 56267/21/ΓΠ/05-04-2021) του Ιδρυματικά Υπεύθυνου Π.Α., το Τμήμα ενισχύεται με επιπλέον 47 θέσεις Αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης. Συνεπώς, οι επιλεγέντες που συμπεριλαμβάνονται στον Πίνακα 2 των αποτελεσμάτων μετά τη θέση 100 (Πρακτικό με αρ. Πρωτ. 213/31-03-2021) μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία για την εκπόνηση Αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής» και η αποστολή των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση praktiki.econ@uth.gr ορίζεται από 9 Απριλίου 2021 έως 30 Απριλίου 2021. Το ηλεκτρονικό σας μήνυμα πρέπει να περιλαμβάνει εκτός του ενιαίου αρχείο με τα δικαιολογητικά, τα ακόλουθα: 1. επιλογή χρονικού διαστήματος πρακτικής άσκησης (Ιούλιος – Αύγουστος ή Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) 2. αν ενδιαφέρεστε για Εθνική Τράπεζα ή ΔΕΔΔΗΕ, δύο υποκαταστήματα/σταθμούς με σειρά προτεραιότητας και 3. τη δήλωση σας σε περίπτωση που είστε ανασφάλιστ@. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τα στάδια της πρακτικής άσκησης από το αρχείο της παρουσίασης καθώς και τις συνημμένες οδηγίες που έχετε λάβει στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση για τη συμπλήρωση της «Αίτησης Εγγραφής».

Καλή αρχή!