Έκδοση Προσωρινών Αποτελεσμάτων του τμήματος ΠΣ : ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Λάρισα)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πρόγραμμα Σπουδών: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Λάρισα,

28/2/2023

Στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, για την περίοδο από 03/04/2023 έως 02/10/2023 ανακοινώνονται τα εξής:

Συνολικά τρεις (3) υποψήφιοι κατέθεσαν εμπρόθεσμα τα ζητούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά κοινοποιήθηκαν στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (http://pa.uth.gr/announcements/?department=30)

Οι παραπάνω υποψήφιοι αξιολογήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Τμήματος βάσει των κριτηρίων επιλογής, όπως αυτά διατυπώνονται με σαφήνεια στην υπ’ αρ. 83/6-7-2017 απόφαση της Προσωρινής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ( http://pa.uth.gr/apofaseis_tmimaton_teilar/ ).

Εγκρίνονται και οι τρεις (3) αιτήσεις φοιτητών και ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν με αριθμό μητρώου φοιτητή (τα 3 πρώτα νούμερα καλυμμένα) (Πίνακας 1).

Ορίζεται δικαίωμα υποβολής ένστασης στα αποτελέσματα εντός προθεσμίας δύο εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων την ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλ. από Τρίτη 28/02/2023 έως και Πέμπτη 02/03/2023 στη Γραμματεία του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Βολιώτη Όλγα τηλ. 2410684237

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΠ 04_2023