Προσωρινά αποτελέσματα υποψηφίων ΤΓΔΣ για θέσεις αμειβόμενης Πρακτικής Άσκηση ακαδ. έτος 2023-2024

Αγαπητοί/έςΦοιτητές/τριες,

Στο αρχείο που ακολουθεί βρίσκεται τα αποτελέσματα με τη λίστα κατάταξης των φοιτητών/τριών (με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης) για θέσεις του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Πρακτικής Άσκησης από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή ΕΣΠΑ 2021-2027».

Τα αποτελέσματα αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 σύμφωνα με τη θεσμοθέτηση του Τμήματος Γλωσσικών & Διαπολιτισμικών Σπουδών.
Από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων ξεκινάει και το διάστημα ενστάσεων, το οποίο έχει χρονική διάρκεια 5 εργάσιμες ημέρες, ήτοι από 01/02/2024 ώρα 08:00πμ – 07/02/2024 ώρα 15:00μμ. Με το πέρας του διαστήματος ενστάσεων και εφόσον δε δηλωθεί κάποια ένσταση που να τροποποιεί τη σειρά/επιλογή των αιτούντων, τα αποτελέσματα ανάγονται σε οριστικά.

Οι Ενστάσεις θα υποβληθούν μέσω του νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Γραφείου ΠΑ στην διεύθυνση: https://pa-infosys.uth.gr  Η σύνδεση σας θα υλοποιηθεί με τον προσωπικό Λογαριασμό Π.Θ., εφόσον συνδεθείτε απομακρυσμένα μέσω του VPN του ΠΘ ή από Η/Υ εντός του δικτύου του Ιδρύματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΣ