Β’ Κύκλος – Οριστικά αποτελέσματα Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας για το ακαδ. έτος 2023-2024

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,
Μετά το πέρας της περιόδου υποβολής ενστάσεων ο Πίνακας των επιτυχόντων για την Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση του ακαδ. έτους 2023-2024, μέσω του προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή ΕΣΠΑ 2021-2027» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, όπως παρουσιάζεται στο Πρακτικό των Αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αξιολόγησης του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας (ΤΔΔ) υπ” αριθμο 115/09-02-2024 παραμένει ως έχει.
Το πρακτικό των αποτελεσμάτων θα το βρείτε παρακάτω.
Η Εγγραφή και η Καρτέλα Πρακτικής γίνονται ηλεκτρονικά και μπορούν να γίνουν από την Πέμπτη 28 Μαρτίου ώρα 17.00 έως την Πέμπτη 4 Απριλίου ώρα 23.00. Η Εγγραφή είναι τα στοιχεία των φοιτητών τα οποία πληκτρολογείτε οι ίδιοι και τα δικαιολογητικά τα οποία ανεβάζετε. Η καρτέλα Πρακτικής είναι οι πληροφορίες που συμπληρώνετε σχετικά με τον φορέα σας και τον κωδικό που οι φοιτητές πήρατε από το φορέα τον συμπληρώνετε στο πεδίο ‘κωδικός Γκρουπ’. Τον άλλο κωδικό που ζητάει τον αφήνετε κενό.
Οι φοιτητές/τριες καλούνται να ελέγχουν συστηματικά το email τους, καθώς και τις ανακοινώσεις για την πρακτική άσκηση στην ιστοσελίδα του Τμήματος και του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Οι «Εγγραφές» και οι «Καρτέλες Πρακτικής Άσκησης» θα υποβληθούν μέσω του νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Γραφείου ΠΑ στην διεύθυνση: https://pa-infosys.uth.gr Η σύνδεση σας θα υλοποιηθεί με τον προσωπικό Λογαριασμό Π.Θ., εφόσον συνδεθείτε απομακρυσμένα μέσω του VPN του ΠΘ ή από Η/Υ εντός του δικτύου του Ιδρύματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ