ΤΕΦΑΑ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

Από 15 Απριλίου 2024 ώρα 16.00 έως 30 Απριλίου 2024 ώρα 23.00  θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα για την πρακτική άσκηση και θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Όσοι/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκησης σε ένα από τα δίμηνα: Ιούνιο-Ιούλιο, Ιούλιο-Αύγουστο, Αύγουστο-Σεπτέμβριο, θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά Εγγραφή και Καρτέλα Πρακτικής (Εγγραφή: ανεβάζετε τα δικαιολογητικά σας και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Καρτέλα Πρακτικής: συμπληρώνετε τα στοιχεία του φορέα και στο πεδίο ‘κωδικός Γκρουπ’ συμπληρώνετε τον κωδικό που πήρατε από το φορέα σας. Τον άλλο κωδικό που ζητάει το αφήνετε κενό.)
  • Όσοι/ες η ασφαλιστική ικανότητα που είχαν ανεβάσει έχει λήξει, πρέπει να ανεβάσουν την ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ
  • Κάποιοι έχετε ανεβάσει την Υπεύθυνη Δήλωση αλλά χωρίς να την υπογράψετε. Θα πρέπει να ανεβάσετε υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση.
  • Όσοι/ες έχετε δικαιολογητικά που δεν ανεβάσατε στην πλατφόρμα αλλά στείλατε εκ των υστέρων στο email, θα πρέπει να τα ανεβάσετε. (π.χ. τραπεζικό λογαριασμό, ΑΦΜ)

Αν κάποιο από τα παραπάνω δεν πραγματοποιηθεί, η πρακτική σας δεν θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν μπορείτε να πληρωθείτε και να πάρετε βαθμό.

Όσοι φοιτητές/τριες έχετε ξεκινήσει πρακτική άσκηση θα πρέπει να υποβάλετε ηλεκτρονικά Απογραφικό Δελτίο Εισόδου.

Η έναρξη και η Λήξη στο ΕΡΓΑΝΗ είναι υποχρεωτικά για να μπορείτε να πληρωθείτε κα θα ζητηθούν σε επόμενη ανακοίνωση. Γι’ αυτό ζητήστε τα από τους φορείς σας όσοι έχετε ξεκινήσει να τα έχετε. Το ΕΡΓΑΝΗ πρέπει να έχει τις ημερομηνίες τις ημερομηνίες της Σύμβασης.

Οι «Εγγραφές» και οι «Καρτέλες Πρακτικής Άσκησης» θα υποβληθούν μέσω του νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Γραφείου ΠΑ στην διεύθυνση: https://pa-infosys.uth.gr Η σύνδεση σας θα υλοποιηθεί με τον προσωπικό Λογαριασμό Π.Θ., εφόσον συνδεθείτε απομακρυσμένα μέσω του VPN του ΠΘ ή από Η/Υ εντός του δικτύου του Ιδρύματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ