ΤΟΕ & ΤΛΧ Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην Αθήνα PRIVEL PARTNERS – ACCOUNTING & PAYROLL ASSOCIATE

Η Privel Partners είναι μία συμβουλευτική εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, που παρέχει μία γκάμα οικονομικών και φορολογικών υπηρεσιών. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με ποικίλες εμπειρίες και βαθιά γνώση του κλάδου. Η συνεργασία είναι ο πυρήνας της κουλτούρας μας, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας επωφελούνται από τη συλλογική εμπειρία της ομάδας μας. Δίνουμε προτεραιότητα στη διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη, ενδυναμώνοντας τους συμβούλους μας να παραμένουν στην πρωτοπορία των τάσεων και των καινοτομιών του κλάδου.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.privelpartners.gr.

Ψάχνουμε νέα άτομα με σπουδές στην Λογιστική ή στην οικονομική και χρηματοοικονομική επιστήμη, με όρεξη για μάθηση και εργασία που θα εκπαιδευτούν από τα στελέχη μας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Η γνώση Αγγλικών σε πολύ καλό επίπεδο είναι απαραίτητη. Τέλος η γνώση χρήσης MS Office, ιδιαιτέρως Word, Excel, Powerpoint είναι σημαντική, καθώς κατά τη διάρκεια της εργασίας του ο ασκούμενος θα χρησιμοποιεί τα εργαλεία του MS Office για να εκτελεί εργασίες, σχετικές με τα projects. Φυσικά θα παρέχεται επιπλέον καθοδήγηση, όπου χρειάζεται.

Συνοπτική περιγραφή καθηκόντων θέσης:

  • Εκπόνηση διαφόρων λογιστικών εργασιών και εργασιών μισθοδοσίας κατόπιν εκπαίδευσης.
  • Εκπαίδευση και χρήση προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται στην παροχή των υπηρεσιών (λογιστικές, φορολογικές, υπολογισμού μισθοδοσίας).
  • Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση.
  • Συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων και μισθοδοσίας προς υποβολή, κατόπιν εκπαίδευσης.

Προσφέρουμε:
Ως μέλος της ομάδας μας, θα απολαμβάνετε:

  • Συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των δεξιοτήτων σας.
  • Καλή ατμόσφαιρα και συνεργασία σε ένα οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον εργασίας.
  • Προοπτικές συνεργασίας μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στα tax@privelpartners.gr και manastasiou@privelpartners.gr , αναγράφοντας τον τίτλο θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε. Τηλ 2106773846