Αποτελέσματα υποψηφίων Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης για θέσεις Πρακτικής Άσκησης 2020-2021

Αγαπητοί-τές Φοιτητές-τριες,

Στο ακόλουθο αρχείο θα εντοπίσετε την λίστα των ωφελούμενων (με Αριθμό Γενικού Μητρώου) για θέσεις του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ) και υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν  δικαίωμα  υποβολής  ένστασης επί του τελικού αποτελέσματος,  εντός πέντε  (5)  εργάσιμων  ημερών από  την  ανάρτηση  των αποτελεσμάτων  στις  ιστοσελίδες  του  Τ.Μ.Χ.Π.Π.Α. και  του  Γραφείου  Πρακτικής  Άσκησης  του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Με το πέρας  του  διαστήματος  ενστάσεων  και  εφόσον  δε  δηλωθεί κάποια  ένσταση  που  να  τροποποιεί  τη σειρά/επιλογή των αιτούντων, τα αποτελέσματα στον Πίνακα ανάγονται σε οριστικά, και οι φοιτητές μπορούν  να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής (Στάδιο3) και στην ηλεκτρονική αποστολή των  δικαιολογητικών στο  praktiki.prd@uth.gr (Στάδιο 4) .

Η προθεσμία υποβολής  για τα Στάδια 3 και 4 ορίζεται  από 20  Απριλίου έως 14 Μαΐου. Τον Μάιο θα ανακοινωθούν οι προθεσμίες για τα επόμενα Στάδια.

Σε περίπτωση μη βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης στο τομέα της δημόσια υγείας (COVID-19) και με βάση τα ισχύοντα μέτρα, οι προθεσμίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Οι φοιτητές-τριες  καλούνται να ελέγχουν συστηματικά το email τους, καθώς και τις ανακοινώσεις ανά Τμήμα στη σελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ.

word_logo ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΜΧΠΠΑ