Γραφείο Π.Α Βόλου & Λαμίας μετά την κακοκαιρία Daniel

Με ανακοίνωση του Πρύτανη του ΠΘ, υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου στις πόλεις του Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λαμίας, προκειμένου να ελεγχθούν τα κτίρια από τις αρμόδιες υπηρεσίες μηχανικών και να δοθεί η σχετική έγκριση χρήσης τους, έτσι ώστε η προσέλευση των φοιτητών και του προσωπικού να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια. Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο Βόλο και στη Λαμία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να ελεγχθεί η ασφάλεια και λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων.

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση και για τις εγκαταστάσεις του Γραφείου Πρακτικής στη Λάρισα και στα Τρίκαλα.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να μην προσέρχονται στους χώρους αυτούς και να μην στέλνουν courier μέχρι να βγει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του Γραφείου μας.

Για τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν την Πρακτική τους και βρίσκονται στη διαδικασία προσκόμισης/αποστολής των εντύπων ολοκλήρωσης, ισχύει η παραπάνω οδηγία και δίνεται παράταση μέχρι Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου.

Οι φοιτητές που πραγματοποιούν την Πρακτική τους Άσκηση στις περιοχές που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel, μόνο και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, μπορούν να συνεχίσουν κανονικά την Πρακτική τους και αναμένουν σχετική ενημέρωση από το Γραφείο μας για την συνέχεια.

Λόγω μη λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΠΘ, δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με το Γραφείο μας μέσω τηλεφώνου, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί.

Πλέον η επικοινωνία μέσω email έχει αποκατασταθεί, οι φοιτητές της Πρακτικής Άσκησης μπορούν να επικοινωνούν με τα email του Γραφείου ΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας για ανακοινώσεις και οδηγίες, καθώς και την ιστοσελίδα μας στο facebook.