ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Π.Σ. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Λαμία)

Ανακοινώνεται ότι, οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Φυσικοθεραπείας (πρώην Τ.Ε.Ι.) που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την εξάμηνη Πρακτική Άσκηση στο Εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος από τη Δευτέρα 19/2/2024 έως και την Παρασκευή 23/2/2024, στην Γραμματεία του Τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που έχουν εκκρεμότητα μαθημάτων ειδικότητας στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο, μπορούν να υποβάλλουν κανονικά την αίτησή τους στις παραπάνω ημερομηνίες και να σημειώσουν τα εκκρεμή μαθήματα τα οποία οφείλουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς για να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της Πρακτικής Άσκησης. Τα μαθήματα ειδικότητας που εκκρεμούν, θα πρέπει να αναγράφονται από τον αιτούντα στην αίτησή του (όνομα οφειλόμενου μαθήματος).

Η απαιτούμενη αίτηση μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος, στον σύνδεσμο «Χρήσιμα Έντυπα», στην ομάδα «Διάφορα Έντυπα» (https://physio.uth.gr/ypostirixi/entypa/) και υποβάλλεται υπογεγραμμένη στην Γραμματεία του Τμήματος.

Επιπλέον, οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται μέσω e–mail, αφού προηγουμένως έχουν υπογραφεί, από τον/την αιτούντα/σα, σκαναρισμένες στην Γραμματεία του Τμήματος (κ. Τσιλαλής Δημήτριος dtsilalis@uth.gr), στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

Oσοι φοιτητές επιθυμούν να αιτηθούν χρηματοδότηση από το πρόγραμμα«Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» και MIS 6004517, υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή ΕΣΠΑ 2021-2027», πρέπει μαζί με την αίτησή ενδιαφέροντος να συνυποβάλλουν απαραιτήτως και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Βεβαίωση για Πρακτική Άσκηση και Αναλυτική Βαθμολογία (εκδίδεται από την Γραμματεία),
2.Εκκαθαριστικό Φόρου Εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2022 του ιδίου (εάν είναι υπόχρεος ατομικής φορολογικής δήλωσης) ή σε αντίθετη περίπτωση της οικογένειάς του
3.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
4.Επίσημο έγγραφο (π.χ. ΚΕΠΑ) εάν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ή ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία,

Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης