Ανακοίνωση για τα Παιδαγωγικά Τμήματα Ειδικής Αγωγής και Προσχολικής Εκπαίδευσης

Διάστημα Πρακτικής Ιούνιο-Ιούλιο για τα Παιδαγωγικά Τμήματα Ειδικής Αγωγής και Προσχολικής Εκπαίδευσης

Αγαπητοί φοιτητές-τριες,

 Η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η Πρακτική σας την περίοδο Ιούνιο-Ιούλιο, ιδιαίτερα για εκείνους που θέλουν να πάρουν πτυχίο και δεν βρίσκουν εκπαιδευτικό φορέα που να είναι ανοιχτός τον Αύγουστο, είναι ακόμα αβέβαιη διότι εξαρτάται από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Πρώτον θα πρέπει να υπάρξει εγκαίρως ανακοίνωση για την ημερομηνία και το διάστημα επαναλειτουργίας των εκπαιδευτικών φορέων που υποδέχονται την Πρακτική του Τμήματος σας και δεύτερον θα πρέπει οι συμβάσεις σας να περάσουν από την τελευταία Συνεδρίαση του ΕΛΚΕ του Π.Θ.  για τον Μάιο με τελική κατάθεση θεμάτων 19 Μαΐου.

Η συνύπαρξη των δύο αυτών προϋποθέσεων είναι αβέβαιη και για το λόγο αυτό δεν είχε συμπεριληφθεί το διάστημα αυτό στις σχετικές ανακοινώσεις με την επανέναρξη της Πρακτικής στο Τμήμα σας. Παρόλα αυτά, θα το προσπαθήσουμε.

Επομένως, όσοι φοιτητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους την περίοδο Ιούνιο-Ιούλιο θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα μέχρι τις 19 Μαΐου και να συμπληρώσουν την Καρτέλα Πρακτικής τους με κωδικό θέσης ΑΤΛΑ που θα έχουν πάρει από τον φορέα τους και να δηλώσουν το διάστημα Ιούνιο-Ιούλιο, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την ενδεχόμενη επαναλειτουργία των φορέων τον Ιούνιο και αναλόγως με τις εξελίξεις να κινηθούμε και να προσαρμοστούμε.

Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις ανά Τμήμα στη σελίδα μας και το email σας για τις επόμενες εξελίξεις.