Ε.110-1Α: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για το ΠΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

Ε.110-1Α: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Πρόγραμμα Σπουδών: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

Τρίκαλα, 24/11/2023

Ανακοινώνεται η προκήρυξη 2 (ΔΥΟ) επιδοτούμενων θέσεων Πρακτικής Άσκησης, στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023» με Κωδικό ΟΠΣ 5183901 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, για την περίοδο με έναρξη πρακτικής άσκησης 01/02/2024- 31/07/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση και τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσα σε φάκελο αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στην εξής διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Γραμματεία Προγράμματος Σπουδών Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ (Τρίκαλα), Αργοναυτών 1Γ’ , Τ.Κ. 42132, Τρίκαλα

Tα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

1. Αίτηση σε πρωτότυπη μορφή (Επισυνάπτεται έντυπο Ε.110-2Α – Η αίτηση πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον φοιτητή)

2. Βεβαίωση Πρακτικής ΕΣΠΑ σε πρωτότυπη μορφή (εκδίδεται από το Μητρώο Σπουδαστών-Γραμματεία Προγράμματος Σπουδών- τηλ. 24310-23602)

3. Εκκαθαριστικό Εφορίας (οικογενειακό -δυνατότητα και για απλό φωτοαντίγραφο)

4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (εκδίδεται από τα ΚΕΠ ) (δυνατότητα και για απλό φωτοαντίγραφο)

5. Για την περίπτωση αναπηρίας: Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής (δυνατότητα και για απλό φωτοαντίγραφο)

6. Για την περίπτωση ασθένειας: Βεβαίωση Κρατικού Νοσοκομείου (δυνατότητα και για απλό φωτοαντίγραφο)

7. Βεβαίωση Αποδοχής Φορέα (Επισυνάπτεται σχετικό υπόδειγμα)

8. Υπεύθυνη Δήλωση ότι η ΠΑ δε γίνεται σε συγγενείς (υπάρχει φόρμα) Όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες/ έντυπα θα τα βρείτε στην παρακάτω σύνδεση: pa.uth.gr/φοιτητές/Συμβούλιο ένταξης/Προγράμματα Σπουδών του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν εντός φακέλου αυτοπροσώπως ή να έχουν παραληφθεί ταχυδρομικά μέχρι και την Παρασκευή 08/12/2023. Για την επιλογή θα υπάρξει αξιολόγηση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ Λάρισας (ΕΛΚΕ, Κεντρικό κτίριο Διοίκησης, τηλ. 2410684725).

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Π.Α Προγράμματος Σπουδών

 

Δημήτριος Χριστοδούλου