ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Π.Σ. ΜΗΧ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ( ΛΑΜΙΑ)

Ανακοινώνεται η προκήρυξη 8 (ΟΚΤΩ) θέσεων  Αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ για το ακαδ. έτος 2023-2024, με  διάστημα εκπόνησης  από 8 Απριλίου 2024 έως 7  Οκτωβρίου 2024 .

Το Έργο με τίτλο  «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» και MIS 6004517, υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή ΕΣΠΑ 2021-2027» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Οι φοιτητές καλούνται να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος από τη Τρίτη 27/2/2024 έως και την Τετάρτη 6/3/2024, στην Γραμματεία του Τμήματος είτε δια ζώσης είτε  στο email ps-di@uth.gr, και  μαζί με την ”ΑΙΤΗΣΗ-ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ-ΑΣΚΗΣΗΣ-ΜΕ-ΤΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΣΠΑ” να συνυποβάλλουν απαραιτήτως και τα παρακάτω δικαιολογητικά :
•        Εκκαθαριστικό Εφορίας
•        Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
•        Για την περίπτωση αναπηρίας: Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής
•        “ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗΣ-ΦΟΡΕΑ-ΕΡΓΟΔΟΤΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-2024”
•        Αναλυτική βαθμολογία

Αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα οι φοιτητές θα έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός 5 ημερών.

ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΗ: Για τους φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν πρακτική εκτός ΕΣΠΑ δεν υπάρχει δεσμευτική ημερομηνία υποβολής. Οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση που βρίσκεται στο σύνδεσμο: http://inf.teiste.gr/wp-content/uploads/2019/03/aitisi_entaksis.pdf.
καθώς και το   έγγραφο αποδοχής από το φορέα βρίσκεται στο σύνδεσμο: http://inf.teiste.gr/?p=4044

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το  pdf αρχείο, με τις οδηγίες συμμετοχής, όπως αυτό σας παρουσιάστηκε στη σχετική  διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε για το Τμήμα σας.